nyhedsbrev danske hoteller

Nyhedsbrev

Modtag gode tilbud direkte i din indbakke, og modtag bonus på dit næste ophold eller restaurantbesøg

Læs mere

håndværker

Erhverv

Altid på farten? Se vores håndværkertilbud og mulighed for firmaaftaler

Læs mere

Grupperejse

Grupper

Rejser du med en gruppe? Vi tilbyder fordelagtige gruppepriser til busrejser

Læs mere

Sociale medier

Sociale medier

Følg os på de sociale medier, og hold dig opdateret på vores hverdag, nye arrangementer og skønne ophold

Læs mere



Årslev Kro, Brabrand

Besøg en af Danmarks smukkeste og største landevejskroer – kun 10 km fra Aarhus storby.

På Hotel Årslev Kro mærker du følelsen af at være ude på landet samtidig med at du er helt tæt på Aarhus. Kroen er omringet af natur og marker så langt øjet rækker, som en lille oase midt i Jyllands største knudepunkt. Hvilket giver dig mulighed for at dyrke det stille og rolige liv på landet, uden at gå på kompromis med kultur, by og oplevelser. Derfor er vi også et oplagt sted til dig på farten og er især meget populær blandt par.

Vi byder indenfor på Hotel Årslev Kro til et hjemligt og hyggeligt ophold. Du bliver ført op af brosten til vores bevaringsværdige hovedbygning i bindingsværk-stil og ægte stråtag. Indenfor bliver du mødt af bjælker i loftet og unikke historiske detaljer kombineret med moderne elementer. Om du søger en afslappende hotelovernatning, et romantisk weekendophold, eller en kulturelt præget oplevelse eller fest midt i vores landlige tidslomme, ser vi frem til at byde dig velkommen på Hotel Årslev Kro.

En kongelig privilegeret kro fyldt med spændende fortællinger

Kroens historie strækker sig tilbage til 1825, da Christopher Sørensen grundlagde hvad der dengang hed Aarslev Krogaard. Dengang var kroen faktisk en landbrugsgård, som var placeret på den modsatte side af vejen. I slutningen af 1950'erne blev gården dog flyttet til sin nuværende placering, da Silkeborgvej blev etableret.

Igennem tiden har kroen haft flere øgenavne, ejere - heriblandt guldgravere fra Amerika - og bærer i dag videre på fortællinger om skøre skrøner om snu kromænd!
I 1910 blev kroen Kongelig privilegeret som en af de sidste i Danmark. Det betød, at kroen havde til opgave at huse de vejfarende og derudover havde tilladelse til at brænde brændevin, brygge øl og bage brød til andet end eget forbrug.

Lad historien fortsætte...


Kroens facade