StoryHunt - selv-guidede audio walks i Aarhus

Afstand: 10.70 Km

 | +45 93 10 30 20 |  hi@storyhunt.io |  www.storyhunt.io | 
Tag på sightseeing i Aarhus i dit eget tempo med StoryHunts selv-guidede audio walks. Gennem appen StoryHunt kan du lytte til historier om lokalhistorie, livet i Danmark, moderne kultur og meget mere. Alle historier og fortællinger er tilgængelige med både tekst og lyd, og i mange er der også sjove og spændende quizzer.

Discover Aarhus

Denne tur starter i Latinerkvarteret i Aarhus og bringer dig videre gennem travle gågader, og forbi nogle af byens ikoniske vartegn som Aarhus Domkirke, ARoS Aarhus Kunstmuseum og Den Gamle By. Du vil blive guidet gennem frodige parker, komme forbi skjulte byperler og høre fascinerende historier om byens fortid, fra vikingetiden til i dag.

En perfekt tur til dig, der er historieinteresseret, kulturentusiast og nysgerrig på den by, du er på ferie i.

Turen er bygget op i flere etapper, og StoryHunt-appen vil guide dig gennem byen, én historie ad gangen. Når du kommer tæt på en historie, kan du låse den op og lære om dine omgivelser gennem lyd, tekst, billeder og video. Du kan også opleve små quizzer, så du kan konkurrere med dine venner om din nye viden.

Turen er skabt af lokale guider og historiefortællere med en passion for Aarhus' historie - så, er du klar til at låse op for Aarhus' hemmeligheder? Lad jagten begynde!

Praktiske informationer

Distance: Ca. 5 km.

Tid: Ca. 1 time.

Antal deltagere: Du kan synkronisere og dele turen med din gruppe.

Antal historier: 10

Start sted: Graven 29, 8000 Aarhus C

Download StoryHunt app her.

StoryHunt

StoryHunt er en virksomhed, der skaber fængslende og engagerende oplevelser for rejsende, der ønsker at komme "off the beaten track". De har ture flere steder i Danmark og gennem deres app, kan du låse op for historier og lære om dine omgivelser – alt sammen i dit eget tempo. Besøg deres hjemmeside for at komme i gang og find en tur, der matcher dine interesser.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion



Opdateret af: VisitAarhus  | info@visitaarhus.com
Store Torv og Aarhus Domkirke Fotograf: Frame and Work